Kiropraktorklinik i Vasastan
Legitimerade kiropraktorers riksförbund
Kiropraktorerna behandlar ryggproblem.

Fridhemsplans Kiropraktorklinik

VI HAR FLYTTAT!

Vi har flyttat till S:t Eriksplan och Tomtebogatan 8. Nära S:t Eriksplans tunnelbanestation i nya fräscha ljusa lokaler i markplan.

Vi kommer att ha samma telefonnummer som tidigare: 08-651 73 10

T-bana: S:t Eriksplan uppgång Torsgatan
Pendeltåg: Karlbergs station
Bussar: 3,4,77 m.fl.

Välkomna!
Peter, Mats, Pia, Ana


Fridhemsplans Kiropraktorklinik startades av de två studiekamraterna Peter Evholt och Bengt Axén i februari 1989. Bengt Axèn flyttade till Vällingby 1994 och öppnade tillsammans med sin fru Iben Vällingby Kiropraktor klinik. Sedan dess driver Peter Evholt Kliniken själv. Till sin hjälp har Peter en högskoleutbildad kiropraktor, en diplomerad massör och en receptionist Idag är vi två Högskoleutbildade Kiropraktorer, en Diplomerad Massage terapeuter och en receptionist på kliniken.

Professionalism står alltid högst i vår yrkesverksamhet. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade vad det gäller senaste rönen inom våra specialiteter, genom konferenser samt vidareutbildningar.

Vi gör alltid en noggrann utredning och en bedömning om du bör behandlas kiropraktiskt av oss eller om du bör remiteras vidare till annan specialist. Detta gör att du kan känna dig trygg när du kommer till oss. Vår målsättning är att genom vår kunskap om kropp och själ ge dig bästa möjliga förutsättningar för god hälsa och livskvalitet.

Kiropraktorer behandlar bland annat ryggproblem.